Στη λίστα της Γκεζτεπέ ο Μάνταλος

Οι ηγέτες και οι αλήθειες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται στη βιτρίνα της ΑΕΚ και αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον. Μετά την Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ που ήταν έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 3 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, υπάρχουν δημοσιεύματα και για ενδιαφέρον τουρκικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ΜΜΕ της γείτονας χώρας αναφέρουν πως ο Πέτρος Μάνταλος είναι στη λίστα της Γκεζτεπέ. Το site, «yeniasir.com.tr» αναφέρει πως η ομάδα από τη Σμύρνη έχει στόχαστρό της για τον Γενάρη τον αρχηγό της ΑΕΚ, τον οποίο και παρακολουθήσει εδώ και καιρό. Επιπλέον, οι Τούρκοι γράφουν για το συμβόλαιο του αρχηγού που τελειώνει μέχρι το 2022 και τις ετήσιες απολαβές του. Την ίδια στιγμή το «Göztepe GAGS» κάνει λόγο για πρόταση της Γκεζτεπέ ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Η Γκεζτεπέ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που ιδρύθηκε το 1925 στη Σμύρνη και φέτος μετά από 17 αγωνιστικές είναι στη 10η θέση του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X