ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-3: Έχασαν με κάτω τα χέρια οι Κρητικοί

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-3: Έχασαν με κάτω τα χέρια οι Κρητικοί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 3-0 και «κλείδωσε» την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά καλύτερος. Στο 18′ ο Ροντρίγκο έκανε λάθος στην άμυνα, αλλά ο Μάνος καθυστέρησε να σουτάρει μόνος με τον Πασχαλάκη και ο Ίνγκασον τον πρόλαβε!

Συρτή σέντρα του Μίσιτς στο 24′, ο Άκπομ έσπρωξε και τον αμυντικό ο οποίος πήγε να διώξει, ο Λημνιός ήρθε σε επαφή με την μπάλα και από κοντά έκανε το 0-1. Βολ πλανέ του Μάνου στο 28′, έφυγε εκτός γηπέδου!

O ΠΑΟΚ στο 32′ με γύρισμα ξανά από τον Μίσιτς, αυτή τη φορά από τα δεξιά και… τσαφ του Κουτρουμπή έκανε το… τσαφ, έκανε το 2-0 με τον Μπίσεσβαρ.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν απολύτως διαδικαστικό. Αμφότερες οι ομάδες ουσιαστικά σκέφτονταν ήδη το επόμενο ματς που ακολουθεί, για τον θεσμό του Πρωταθλήματος!

Ο Πασχαλάκης στο 57′ έβγαλε το σουτ του Σεμέντο σε μία από τις λίγες φάσεις των Κρητικών.

Ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ την μοναδική του φάση στην εστία του Γουάιλι στο δεύτερο μέρος. Ο Μίσιτς με την τρίτη του ασίστ στο 63′, έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Άκπομ, ο οποίος βρήκε απέναντι στον Γουάιλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X