Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες για τα παιχνίδια της ΑΕΚ στο Κύπελλο

Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες για τα παιχνίδια της ΑΕΚ στο Κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αυριανός αγώνας της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί για λόγους ασφαλείας. Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι το γεγονός πως λίγο νωρίτερα (15.00) αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στη Καλαμάτα για τον ίδιο θεσμό.

Αρχικά το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Αρκαδίας ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (7/1) στις 15:00 και την ίδια ώρα ήταν προγραμματισμένη και η σέντρα στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός. Έτσι, αποφασίστηκε η σέντρα στην Τρίπολη να γίνει στις 17:15, αλλά από ότι φαίνεται ούτε αυτό καθησυχάζει τη Πολιτεία. Πλέον όμως φαίνεται ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει καθόλου αυτή την εβδομάδα, με την επίσημη απόφαση να αναμένεται σύντομα.

Ποιες είναι όμως οι πιθανές ημερομηνίες για την ΑΕΚ; Αρχικά, όπως ολα δείχνουν, από την αρμόδια αρχή δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξουν σειρά οι αναμετρήσεις της Ένωση και να παίξει πρώτα ως γηπεδούχος και στον επαναληπτικό ως φιλοξενούμενη.

Αντίθετα, αυτό αναμένεται να γίνει με τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η κληρωτίδα είχε βάλει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη θέση του γηπεδούχου στον επαναληπτικό και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα αλλάξει.

Έτσι, η ΑΕΚ θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα (14,15,16/1) στη Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα και έπειτα το τριήμερο 28,29,30/1 να υποδεχθεί τους Αρκάδες στο Ολυμπιακό στάδιο για τον επαναληπτικό.

Όλα είναι βέβαια… ρευστά για αυτό και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X