Προς αναβολή το ματς Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ!

Προς αναβολή το ματς Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα δείχνουν… αναβολή στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα στη Τρίπολη για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη φαίνεται πως ο αγώνα της Ένωσης με τους Αρκάδες θα αναβληθεί για λόγους ασφαλείας. Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι το γεγονός πως λίγο νωρίτερα (15.00) αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στη Καλαμάτα για τον ίδιο θεσμό.

Αρχικά το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Αρκαδίας ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (7/1) στις 15:00 και την ίδια ώρα ήταν προγραμματισμένη και η σέντρα στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός. Έτσι, αποφασίστηκε η σέντρα στην Τρίπολη να γίνει στις 17:15, αλλά από ότι φαίνεται ούτε αυτό καθησυχάζει τη Πολιτεία.

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο, αλλά όλα δείχνουν πλέον πως η αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ είναι το πιο πιθανό σενάριο, πάντα υπό την για συνάντηση οπαδών των δυο ομάδων στη Πελοπόννησο ή κατά την επιστροφή τους. Πάντως, ο Μάσιμο Καρέρα με τους ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει στην αποστολή για το παιχνίδι έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους στα Σπάτα και είναι έτοιμοι προς αναχώρηση για την Τρίπολη.

Πλέον στην ΑΕΚ αναμένουν να δουν να επισημοποιηθεί η αναβολή ή όχι του αγώνα ώστε να καθοριστεί και το πρόγραμμα της εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X