Ζλάταν: «Είχα στο μυαλό μου να πανηγυρίσω δείχνοντας τον Θεό»

Ζλάταν: «Είχα στο μυαλό μου να πανηγυρίσω δείχνοντας τον Θεό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν δεν κατάφερε να σκοράρει. Σε δηλώσεις του μετά το 0-0 με την Σαμπντόρια αναφέρθηκε στην επιστροφή του αλλά και στο πως θα πανηγύριζε αν πετύχαινε κάποιο τέρμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είχα τόση αδρεναλίνη, τόση συγκίνηση. Την έφερα πάνω μου εδώ και 9 χρόνια (το διάστημα που έλειπε). Η σχέση με τους οπαδούς είναι πάντα θετική, πάντα όμορφη. Μου δίνουν τέτοιο κίνητρο για να κάνω τα πάντα προκειμένου να τους ανταμείψω. Μας έλειψε η αυτοπεποίθηση, η επιθετικότητα, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί εντός περιοχής. Πρέπει να καταλάβουμε τι κάνουμε για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Είμαι τέσσερις ημέρες εδώ και θ’ αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Εξήγησε στον Ραφαέλ Λεάο τι πρέπει να κάνει όταν του έρχεται η μπάλα, είναι θέμα εμπειρίας. Δουλεύει και προπονείται στο φουλ. Οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι 100%, αλλά είναι φυσιολογικό καθώς τ’ αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος για να σκοράρω και να πανηγυρίσω δείχνοντας με το χέρι στον ουρανό το Θεό στο πέταλο. Το γκολ θα έρθει την επόμενη φορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X