Κώστας Πάσσαρης: Ζητεί να επιστρέψει στην Ελλάδα ο ισοβίτης

Κώστας Πάσσαρης: Ζητεί να επιστρέψει στην Ελλάδα ο ισοβίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στην Ελλάδα συνεχίζει να ζητεί ο ισοβίτης Κώστας Πάσσαρης που βρίσκεται κρατούμενος στις ρουμανικές φυλακές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Κώστας Πάσσαρης ζητεί να τελειώσει την ποινή του σε ελληνικές φυλακές. Τα έγγραφα αυτά έφτασαν από τις ρουμανικές Αρχές στην ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτά, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δίνουν το πράσινο φως για τη μεταφορά του διαβόητου κακοποιού.

Ομως, η διαδικασία έχει… κολλήσει στη μετάφραση, καθώς η απάντηση της Εισαγγελίας στο αίτημα εδώ και έναν μήνα δεν έχει μεταφραστεί, με αποτέλεσμα να μην έχει σταλεί πίσω στις φυλακές της Ρουμανίας. Οι οικογένειες των θυμάτων είχαν κάνει έκκληση ο Κώστας Πάσσαρης να επιστρέψει στη χώρα μας και να δικαστεί για όλες τις δολοφονίες που έχει κάνει.

Τι σημαίνει όμως η αργοπορία; Πώς όσο συνεχίζει να παραμένει ο Κώστας Πάσσαρης στις ρουμανικές φυλακές, η ποινή του θα ολοκληρώνεται (τελειώνει η έκτισή της τον Σεπτέμβριο του 2020). Κανείς δεν γνωρίζει αν μετά θα αφεθεί ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X