Ο «Άγιος» Ιμόμπιλε λύτρωσε την Λάτσιο στις καθυστερήσεις

Ο «Άγιος» Ιμόμπιλε λύτρωσε την Λάτσιο στις καθυστερήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 19 γκολ σε 17 αγώνες ο εκπληκτικός Τσίρο Ιμόμπιλε κρατάει την Λάτσιο στο -3 από την κορυφή!

Η Λάτσιο πήρε ένα σημαντικό διπλό, με 1-2, στην έδρα της Μπρέτσια έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε 2 φορές για τους Λατσιάλι και βύθισε την Μπρέτσια στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μπρέσια προηγήθηκε χάρη στο πανέμορφο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι στο 18′ , κρατούσε καλά στη συνέχεια όμως ένα καταστροφικό πεντάλεπτο, δεν την άφησε να ελπίζει στο θαύμα… Από το 35′ έως το 40′ είδε τον Κιστάνα να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες, την δεύτερη για πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Ιμόμπιλε και έστειλε ισόπαλες τις δύο ομάδες στο ημίχρονο.

Ο Ιταλός φορ έγινε ο μόνος στη διοργάνωση που εμπλέκεται σε 24(!) τέρματα την φετινή σεζόν έχοντας 19 γκολ και 5 ασίστ στις πρώτες 18 αγωνιστικές.

Μετά την ανάπαυλα, όπως και μέχρι το 90′, οι Λατσιάλι είχαν την κατοχή (61-39), τις φάσεις (12-4) αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ.

Στο 61′ μάλιστα, ο Super Mario φλέρταρε με το 2-0 όταν πήγε να αιγνιδιάσει τον Στρακόσια με μακρινό σουτ αλλά ο Αλβανός τερματοφύλακας μπλόκαρε ήρεμα, ενώ λίγες στιγμές μετά, ο Καϊσέδο δεν βρήκε στόχο για να κάνει το 2-1, με το πλασέ του να καταλήγει εκτός.

Όλα αυτά όμως, μέχρι να μπει το ματς στις καθυστερήσεις…

Στο 90+1′ ο πρώτος σκόρερ της Λάτσιο και του πρωταθλήματος, ο Τσίρο Ιμόμπιλε, έκανε το 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή μετά την ασίστ του Καϊσέδο και κράτησε όρθια στο -3 από την κορυφή τους Λατσιάλι!

Η Μπρέσια, με ματς περισσότερο από τις δύο ουραγούς Σπαλ και Τζένοα είναι μόλις στο +2 και +3 από το… τέλος και καλείται να… ξυπνήσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X