Έτοιμο να ισοπεδώσει και τον Παναθηναϊκό το «τρένο» της ΑΕΚ! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Έτοιμο να ισοπεδώσει και τον Παναθηναϊκό το «τρένο» της ΑΕΚ! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Το «τρένο» της ΑΕΚ θέλει να… παρασύρει τον Παναθηναϊκό!

Η Ένωση αντιμετωπίζει σήμερα 21:30 (CS4, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τους «πράσινους» και έχουν μόνο στόχο της νίκη για να ανέβουν και πάλι στη δεύτερη θέση, να πάρουν τεράστια ψυχολογική ώθηση και να ανταμείψουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο πλευρό της για την υποστηρίξει. Τους δυο τελευταίους μήνες του 2019, η ΑΕΚ είχε μόλις μια ήττα, αυτή από τη Ράστα Βέχτα στο ΟΑΚΑ και μάλιστα όλο αυτό το διάστημα απέδωσε και πολύ ελκυστικό θέαμα που κατάφερε να φέρει τους φίλους της ομάδας ξανά στο γήπεδο.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στη πρεμιέρα της την Ελλάδα είχε βιώσει μια βαριά ήττα και θέλει τώρα να πάρει εκδίκηση από το σύνολο του Ρικ Πιτίνο. Φυσικά, η «Βασίλισσα» είναι πλέον μια πολύ διαφορετική ομάδα, με προσθήκες, που έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση αυτό το διάστημα.

Οι αλλαγές και ο Γκραντ

Ο νεοαποκτηθείς Τζεράι Γκραντ θα αγωνιστεί κανονικά στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η Ένωση ξεπέρασε όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα και την Παρασκευή δήλωσε τον Γκραντ στον ΕΣΑΚΕ έχοντας καταφέρει να έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Ο Αμερικανός ψηλός, λοιπόν, θα βρίσκεται στα υπόψιν του Έλληνα κόουτς έχοντας ουσιαστικά τρεις προπονήσεις με τον Δικέφαλο. Δεν έχει φυσικά πρόβλημα ρυθμού καθώς έκανε κανονικά προπονήσεις ως τις 26 Δεκεμβρίου με την Στρασμπούρ. Ο Τζεράι Γκραντ θα πάρει την θέση του Μάριο Τσάλμερς στην λίστα των ξένων στη Basket League, με τον Κέντρικ Ρέι να δηλώνει ξανά «παρών».

Γεμίζει το ΟΑΚΑ

Στην ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους από 10.000 οπαδούς στο κλειστό του ΟΑΚΑ σήμερα, με τον κόσμο να δίνει την ώθηση στους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, στο πιο δύσκολο τεστ της χρονιάς. Η ατμόσφαιρα θα θυμίζει το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το BCL, καθώς χθες περίπου 5.000 κόσμος είχε πάρει εισιτήριο για το ματς. Μέχρι το βράδυ είναι δεδομένο ότι τα νούμερα θα εκτοξευθούν.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε στη δήλωσή του πως «σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστούμε τον κόσμο που μπορεί με τη φωνή του να μας ενθαρρύνει, να δώσει ώθηση στους παίκτες σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έρχεται στο ΟΑΚΑ με… φόρα από τη μεγάλη νίκη στη Ρωσία, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στόχος της ομάδας του Ρικ Πιτίνο είναι να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος τους. Ο Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τους «πράσινους» να έχουν σαν στόχο να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους. Μοναδικό ερώτημα αποτελεί η κατάσταση του Ιαν Βουγιούκα.

Διαιτησία

Ευχή όλων στην ΑΕΚ είναι μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού να μην μιλά κανείς για τη διαιτησία. Ωστόσο, με την τριάδα διαιτητών που έχει οριστεί από τη ΚΕΔ, κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο.

Στη διαιτητική ομάδα θα βρίσκεται και η Βασιλική Τσαρούχα που είχε… σφάξει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ στην αρχή της χρονιάς. Την ομάδα διαιτησίας απαρτίζουν οι Καρακατσούνης-Πουρσανίδης Γ.-Τσαρούχα (Ντάβαρης).

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει Live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το ΟΑΚΑ όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X