Περιμένουν πάνω από 10.000 οπαδούς της ΑΕΚ στο ντέρμπι με ΠΑΟ!

Περιμένουν πάνω από 10.000 οπαδούς της ΑΕΚ στο ντέρμπι με ΠΑΟ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της παιχνίδι για το 2020, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όμως ταυτόχρονα θα έχει και την στήριξη του κόσμου.

Το μεγάλο ντέρμπι είναι προγραμματισμένο να γίνει στο ΟΑΚΑ στις 21:30 και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο θα είναι πραγματικό καμίνι. Από πλευράς ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους από 10.000 οπαδούς στο κλειστό, με τον κόσμο να δίνει την ώθηση στους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, στο πιο δύσκολο τεστ της χρονιάς.

Η ατμόσφαιρα θα θυμίζει το παιχνίδι με την Χάπολ Ιερουσαλήμ για το BCL, καθώς ήδη περίπου 5.000 κόσμος έχει πάρει εισιτήριο για το ματς. Μέχρι αύριο είναι δεδομένο ότι τα νούμερα θα εκτοξευθούν.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε στη δήλωσή του πως «σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστούμε τον κόσμο που μπορεί με τη φωνή του να μας ενθαρρύνει, να δώσει ώθηση στους παίκτες σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε μέχρι και η ερασιτεχνική ΑΕΚ. «Η “Βασίλισσα” μας καλεί δίπλα της! Η Μάνα ΑΕΚ θα είναι εκεί! Εσύ θα λείπεις;
Αύριο, 05/01, στις 21:30, ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ!»

Την ίδια στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο «αν»…

Η ΑΕΚ θα έχει περισσότερους από 10.000 οπαδούς στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την ίδια ημέρα που η ποδοσφαιρική ομάδα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Όμως το παιχνίδι του ποδοσφαίρου είναι προγραμματισμένο για τις 15:30. Υπάρχει ένα «κενό» 4 ωρών και το ΟΑΚΑ δεν είναι το κατάλληλο γήπεδο για να γεμίσει κάποιος τον χρόνο του, αφού δεν υπάρχει κοντά κανένα μαγαζί. Αν το πρόγραμμα ήταν αλλιώς και τα δύο παιχνίδια ήταν κολλητά, στο γήπεδο θα μπορούσε να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X