Ο Ισμαέλ Μπλάνκο κοντά στο Αιγάλεω!

ΑΕΚ: Το πρώτο του «Ζορό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο, που έκανε μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, καθώς έπαιξε για λογαριασμό της ΑΕΚ επιστρέφει στην Ελλάδα. Και μάλιστα στο Αιγάλεω. Ο Αργεντινός φορ είναι πλέον 36 ετών και είναι ελεύθερος, με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση η ομάδα της Football League και να κάνει την… κίνηση της.

Ο Μπλάνκο την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ουρουγουάη για λογαριασμό της Μίτρε, γράφοντας 11 συμμετοχές με 3 γκολ. Ενώ έχει περάσει και από τις Τουκουμάν, Κολόν, Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ), Λανούς, Μόναχο 1860, Λέγκια Βαρσοβίας και Σαν Λουίς από την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως στην ΑΕΚ αγωνίστηκε για μία τετραετία (2007-2011) με απόλυτη επιτυχία. Σημείωσε 109 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα, σκοράροντας 50 φορές. Και ουσιαστικά ποτέ δεν ξέχασε την «Ένωση», καθώς με αναρτήσεις του δείχνει ότι δεν είναι και τόσο… εύκολο να ξεχάσει ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό κομμάτι της ζωής του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X