Παπαθεοδώρου: «Να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητες μας» (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο facebook αναφορικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», αναφέρθηκε στη κρισιμότητα του ντέρμπι, τονίζοντας παράλληλα πως οι παίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Αναλυτικά:

«Καλή χρονιά, πρώτα απ’ όλα, με υγεία και ευτυχία για όλον τον κόσμο. Aύριο ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού παίζουμε με τον πρωταθλητή, κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ για εμας. Διαφορετικού επιπέδου από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει το τελευταίο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται είναι να δείξουμε τις δυνατότητες μας. Η τακτική και η ατομική ικανότητα των παικτών μας πρέπει να είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Να παίξουμε καλά και σκληρά στην άμυνα μας. να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις στην επίθεση μας, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να σκοράρουμε. Σε αυτή μας την προσπάθεια, θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου, που μπορεί με τη φωνή του να μας ενθαρρύνει και να δώσει ώθηση στον κόσμο μας απέναντι σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X