Βαλένθια - Ειμπάρ 1-0: Με το... δεξί στο 2020 οι «νυχτερίδες»

Βαλένθια - Ειμπάρ 1-0: Με το... δεξί στο 2020 οι «νυχτερίδες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βαλένθια επικράτησε 1-0 της Εϊμπάρ εντός έδρας και άρχισε με το… δεξί το 2020.

Στο 14ο λεπτό η Βαλένθια σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, σωστά, για οφσάιντ του Μάξι Γκόμες. Στο 28′ από τα δεξιά, ο Βας έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Μάξι Γκόμες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Από εκείνο το σημείο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, η Έιμπαρ δεν επέτρεψε στη Βαλένθια να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να φτάσει σε δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, απίθανη ευκαιρία για Έιμπαρ στο 50ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η μπάλα βρήκε στον Μορένο, μετά στο κεφάλι του Μπίγκας για να καταλήξει στο δοκάρι. Η Βαλένθια έχασε σπουδαία ευκαιρία για δεύτερο γκολ με τον Μάξι Γκόμες να μην προλαβαίνει να βάλει το πόδι και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο 57ο λεπτό.

Στο 77’απείλησε με κεφαλιά του Σαρλς, αλλά ο Ντομενέχ απέκρουσε. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Η Ειμπάρ βγήκε πιο μπροστά, αλλά δεν κατάφερε κάτι, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X