Εδώ και μήνες έχει αποχωρήσει από το OPEN του Σαββίδη η γυναίκα του Παπαπέτρου (ΦΩΤΟ)

Εδώ και μήνες έχει αποχωρήσει από το OPEN του Σαββίδη η γυναίκα του Παπαπέτρου (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, μέσα από την οποία χαρακτήριζε ως στημένο το φετινό πρωτάθλημα, μάλιστα στην ανακοίνωση του αναφερόταν και στην δημοσιογράφο Μάρτζι Λαζάρου, γυναίκα του διαιτητή Παπαπέτρου και στην σχέση που έχει με το κανάλι OPEN.

«Έχει ενημερώσει ο κ. Παπαπέτρου την ορισμένη από τις FIFA/UEFA ΚΕΔ ότι η σύζυγός του εργάζεται στο Open TV του Ιβάν Σαββίδη;», αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν απηχεί στην αλήθεια.

Η Μάρτζι Λαζάρου από το καλοκαίρι του 2019 έχει πάψει να ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Πιο συγκεκριμένα η εδώ και χρόνια δημοσιογράφος εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ο οποίος ανήκε στον κ. Φίλιππο Βρυώνη πριν μεταβιβαστεί στον Σαββίδη και μετατραπεί σε OPEN.

Η σύζυγος του Έλληνα διεθνή ρέφερι είχε φροντίσει να δημοσιοποιήσει την αποχώρηση της από τον τηλεοπτικό σταθμό και τον περασμένο Οκτώβριο συνεργάζεται εκ νέου με εταιρεία παραγωγής του Φίλιππου Βρυώνη.

Στην προ πολλών μηνών ανάρτησή της στα social media είχε γράψει:

«Και κάπου εδώ τελειώνει η συνεργασία μου με το OPEN TV.

Τις επιλογές μας πρέπει να τις παίρνουμε στο σωστό timing. Θα κρατήσω μόνο τα ευχάριστα… μόνο αυτά που θέλω να έχω στο μυαλό μου γιατί έτσι πρέπει και ειδικά όταν ξέρεις ότι έχεις δώσει τα πάντα για το κανάλι.

Τα καλύτερα έρχονται. See you»

Εδώ και μήνες έχει αποχωρήσει από το OPEN του Σαββίδη η γυναίκα του Παπαπέτρου (ΦΩΤΟ)

Οι ισχυρισμοί της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βάσει των παραπάνω, καταρρίπτονται και δεν επιβεβαιώνονται, καθώς η Μάρτζι Λαζάρου είχε παραμείνει στο κανάλι, όπως και δεκάδες άλλοι υπάλληλοι, όταν αυτό μεταβιβάστηκε από την προηγούμενη ιδιοκτησία στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ εδώ και μήνες δεν αποτελεί μέλος του προσωπικού του OPEN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X