Στην κούρσα για τον ΜVP του BCL ο Κιθ Λάνγκφορντ (VIDEO)

Στην κούρσα για τον ΜVP του BCL ο Κιθ Λάνγκφορντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην κούρσα για το βραβείο του BCL βρίσκεται ο φοβερός και τρομερός Κιθ Λάνγκφορντ της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός κάνει μια απίστευτη χρονιά φέτος και είναι βαρόμετρο για την πορεία της «Βασίλισσας» στην διοργάνωση. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν υψηλές βλέπεις για την φετινή χρονιά στο BCL, αφού ο στόχος είναι το Final 4 και η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει δημιουργήσει μια ομάδα με πολλές λύσεις και παίκτες που μπορούν να πάρουν μεγάλα σουτ.

Μία εξ αυτών ήταν και ο Κιθ Λάνγκφορντ. Στα 36 του χρόνια ο Αμερικανός σκόρερ αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως η ηλικία είναι απλά ένας… αριθμός. Η εικόνα του εντός παρκέ, άλλωστε, «μιλάει» από μόνη της τόσο για την ποιότητά του, αλλά και για την ετοιμότητά του.

Στα πρώτα 9 παιχνίδια της σεζόν, στη διοργάνωση, ο Λάνγκφορντ οδηγεί την ΑΕΚ στην επίθεση. Το κοντέρ έχει γράψει 20,2 πόντους με 48,1% στα δίποντα και 42,9% στα τρίποντα. Κι όλα αυτά έχοντας, μεταξύ άλλων, μία 30άρα, κόντρα στην Μπούργκος, αλλά και δύο παιχνίδια στα οποία μέτρησε 27 πόντους (με Ορτέζ και Χάποελ Ιερουσαλήμ στις πρώτες δύο αγωνιστικές της φάσης των ομίλων).
Ο Λάνγκφορντ είναι ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Την κρίσιμη ώρα θα βγει μπροστά και θα πάρει το σουτ που θα «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της σεζόν στο BCL δεν έχει σκοράρει σε κανένα παιχνίδι λιγότερους από 14 πόντους (τόσους είχε πετύχει στην άνετη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπαντίρμα με 68-50), ενώ εξίσου σημαντική είναι η συνεισφορά του και στην οργάνωση, καθώς μοιράζει κατά μέσο όρο 3,1 ασίστ, δίνοντας σημαντικές λύσεις και σε αυτό το κομμάτι.

Όπως είναι φυσικό, ο Αμερικανός γκαρντ έχει μπει για τα… καλά στη συζήτηση για το βραβείο του MVP της σεζόν. Και η διοργανώτρια αρχή του BCL τον έχει συμπεριλάβει στην πρώτη πεντάδα και μάλιστα στην 4η θέση της σχετικής κούρσας.

Τo BCL έκανε αναφορά στον υποψήφιο για το βραβείο του MVP της BCL.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? 20.2PPG (42.9% from deep) & 3.1APG, @KeithLangford_ is number 4⃣ in the #BasketballCL MVP Race!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basketball Champions League (@basketballcl) στις

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X