Τσέρι: «Κανείς δεν φοβάται τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε ταυτότητα»

Τσέρι: «Κανείς δεν φοβάται τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε ταυτότητα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σπάνιες» δηλώσεις από τον Ουίλ Τσέρι, που δεν… μάσησε τα λόγια του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε και τόνισε πως κανείς δεν φοβάται πλέον την ομάδα του.

Μετά τη νέα εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακό από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στη NOVA και προχώρησε σε, σχεδόν, πρωτοφανείς δηλώσεις.

«Σίγουρα υπάρχει χρόνος να ανακάμψουμε. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια που δεν θα έπρεπε. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα όμως. Για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ταυτότητα. Τη μία παίζουμε έτσι, την άλλη αλλιώς. Δεν ξέρεις ποια ομάδα μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι πολύ άσχημο για τους φιλάθλους, αλλά και για εμάς. Κανείς δεν μας φοβάται. Θυμάμαι να βλέπω τον Ολυμπιακό παλιότερα και να νιώθω πως όποιος ερχόταν εδώ, τον φοβόταν. Τώρα είμαστε μια διαφορετική ομάδα, κανείς δεν μας φοβάται. Πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, είχε τονίσει: «Πολλά σουτ της Φενέρμπαχτσε ήρθαν εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν από χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Όταν είσαι στην επίθεση, αυτά είναι τα σουτ που θες να παίρνεις. Όταν οι παίκτες βρουν ρυθμό -και ειδικά αυτοί της Φενέρμπαχτσε-, το καλάθι αρχίζει να θυμίζει ωκεανό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X