Έχασε (87-96) με κάτω τα χέρια από τη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Έχασε (87-96) με κάτω τα χέρια από τη Φενέρ ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε για πρώτη φορά φέτος δυναμικό παρών αλλά η αναιμική, χωρίς σέντερ Φενέρ εμφανίστηκε και νίκησε χωρίς μεγάλο άγχος τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ με 87-96.

Παρά το γεγονός πως έπαιξε με… μισό σέντερ (Τόμας) και πως αναγκάστηκε να «ζήσει» αποκλειστικά με χαμηλά σχήματα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε τον τρόπο να χαλάσει το πρώτο ματς της χρονιάς για τους Πειραιώτες και να φύγει με μεγάλο και πολύ σημαντικό διπλό από το ΣΕΦ (96-87), καλύπτοντας έτσι και το σπουδαίο επίτευγμα του Βασίλη Σπανούλη, που ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και πλέον βρίσκεται στη κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Οι Τούρκοι ήταν τρομερά εύστοχοι από το τρίποντο και βρήκαν λύσεις από όλους τους παίκτες του rotation, με τους Νάντο Ντε Κολό – Κώστα Σλούκα να πρωταγωνιστούν και να κυριαρχούν στο παρκέ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα και έχασε από νωρίς τα ηνία, δείχνοντας ασύνδετος και αποσυντονισμένος. Μοναδική προσπάθεια επιστροφής υπήρξε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου η διαφορά κατέβηκε στους τέσσερις (61-64), όμως ένα ισχυρό 10-0 των Τούρκων τελείωσε κάθε συζήτηση για πιθανή ανατροπή.

Πλέον, η κατάσταση για το κυνήγι της οκτάδας ξεφεύγει για τον Ολυμπιακό, που έπεσε στο 6-11. Στο ίδιο ρεκόρ και η Φενέρ, που έδειξε ικανή στο ΣΕΦ να ανατρέψει τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών και να δώσει ό,τι έχει για μία θέση στα πλέι-οφ της Euroleague

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X