Το πάει στα άκρα ο Ολυμπιακός: Ετοιμάζουν μηνύσεις και αυτόφωρο στους διαιτητές εν ώρα αγώνων!

Πήραν τα... χρωστούμενα έως και τη 14η αγωνιστική οι διαιτητές της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση και οι τραμπουκισμοί από τον Ολυμπιακό δεν έχουν σταματημό. Στο λιμάνι δεν θέλουν οι διαιτητές ούτε να… τολμήσουν να παίξουν 50-50.

Παρά τους πρωτοφανείς σε διεθνές ποδοσφαιρικό επίπεδο, τραμπουκισμούς, οι διαιτητές αποφάσισαν να πάρουν πίσω την αποχή που είχαν προαναγγείλει και θα έχουμε κανονικά πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως έπεσε βαριά στο Λιμάνι. Όπως φαίνεται από τις θέσεις που διατυπώνουν οι βασικοί εκφραστές του επικοινωνιακού μηχανισμού, αποφάσισαν να το προχωρήσουν στο επόμενο, ακόμα πιο σκοτεινό, βήμα, ούτως ώστε να πετύχουν τους σκοπούς τους: Πλέον δημόσια διαμηνύουν ανερυθρίαστα πως από δω και πέρα θα γίνονται μηνύσεις την ώρα που παίζονται οι αγώνες σε όποιον διαιτητή… τολμήσει να παίξει 50-50 τους Ερυθρόλευκους!

Στόχος αυτής της κίνησης; Το να μην έχει τη δυνατότητα κανείς διαιτητής να φύγει από το γήπεδο και να μην μπορεί να «γλυτώσει» το Αυτόφωρο.

Η κατάσταση και οι προθέσεις τους μοιάζουν σε πρώτη «ανάγνωση» κωμικές, όμως το ζήτημα είναι πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρό και αν μη τι άλλο ξενίζει η βροντερή σιωπή των αρμοδίων: με δεδομένη την αποτυχία πρόκλησης χάους και διάλυσης ενός πρωταθλήματος που δεν παίζεται με σημαδεμένη τράπουλα και προαποφασισμένο πρωταθλητή, ετοιμάζονται να προβούν σε μια κίνηση πέραν πάσης ποδοσφαιρικής λογικής καθώς επιδιώκουν να δώσουν λύσεις έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Μάλιστα, δε διστάζουν να διατυμπανίσουν και δημοσίως τις προθέσεις τους, κάτι που αποτυπώνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το επικίνδυνο του πράγματος.

Ουδείς, φυσικά, μπορεί να γνωρίζει πού θα οδηγήσει όλο αυτό. Οι μηνύσεις στους διαιτητές εν ώρα αγώνων μπορεί να είναι (όπως αρέσκονται να λένε στο Λιμάνι) μόνο η αρχή και ν’ ακολουθήσουν ακόμα πιο «περήφανες» τακτικές της… χρυσής εικοσαετίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X