Ηλιάνα-SNIK: Αυτές είναι οι «απαγορευμένες» φωτό της Παπαγεωργίου για τις οποίες τσακώθηκαν με φωτογράφους (ΦΩΤΟ)

Ηλιάνα-SNIK: Αυτές είναι οι «απαγορευμένες» φωτό της Παπαγεωργίου για τις οποίες τσακώθηκαν με φωτογράφους (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι περίφημες φωτογραφίες των Ηλιάνας Παπαγεωργίου – SNIK που προκάλεσαν την έκρηξη του τραγουδιστή.

Πριν λίγες ημέρες το πιο κυνηγημένο ζευγάρι από τους παπαράτσι, διασκέδαζε με την παρέα της μάνατζερ της Ηλιάνας, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Οι παπαράτσι επιχείρησαν να απαθανατίσουν το ζευγάρι κατά την έξοδό του και αυτό προκάλεσε την οργή του τραγουδιστή.

Ο καβγάς του ράπερ με τους φωτορεπόρτερ έγινε θέμα και λίγες ημέρες αργότερα βλέπουμε τις φωτογραφίες που έγιναν η αιτία της διαμάχης. Σε αυτές φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο SNIK προσπαθεί να κρύψει την εικόνα του μοντέλου και την ίδια με σκυμμένο το κεφάλι να αποφεύγει τα φλας.

Οι κινήσεις τους αυτές ίσως συνδέονται με την είδηση της πιθανής εγκυμοσύνης της κριτή του GNTM με τον σύντροφό της να προσπαθεί να κρύψει την κοιλίτσα της από τις κάμερες.

Πηγή: Dailymedia.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X