Ο Τραορέ «ξεθέωσε» Χολέμπας και Γουότφορντ!

Ο Τραορέ «ξεθέωσε» Χολέμπας και Γουότφορντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό το τανκ… δεν σταματιέται! Ο Αντάμα Τραορέ, στην ήττα (2-1) της Γουλβς από τη Γουότφορντ στο Vicarage Road, συμπλήρωσε τις περισσότερες επελάσεις και ντρίμπλες που έχουν καταγραφεί από ποδοσφαιριστή στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα τελευταία πέντε χρόνια!

Ο Ισπανός δεξιός εξτρέμ των «λύκων» που έχει εντυπωσιάσει με τη φετινή σεζόν που πραγματοποιεί και με τον σωματότυπό του για τον οποίο έχει δηλώσει ότι «δεν κάνω βάρη, είναι εκ γενετής αυτή η ανάπτυξη», ταλαιπώρησε τρομερά τον Χοσέ Χολέμπας και τη Γουότφορντ το απόγευμα της Τετάρτης.

Μπορεί η ομάδα του Νούνο Σάντο να υπέστη ήττα, ωστόσο, ο Τραορέ γι’ ακόμα μια φορά έγινε θέμα συζήτησης με το επίτευγμά του. Πιο συγκεκριμένα, οι 15 επελάσεις που έκανε από την πλευρά του και οι ντρίμπλες στον Χοσέ Χολέμπας και όποιον άλλον έπεσε πάνω του για να τον μαρκάρει, είναι οι περισσότερες που έχουν καταγραφεί από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα τελευταία πέντε χρόνια!

Τελευταίος ήταν ο Καρίμ Μπελαραμπί που είχε ολοκληρώσει 17 επελάσεις τον Φεβρουάριο του 2015, σε ματς της Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης!

Σε επίπεδο Premier League, είναι οι περισσότερες που έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τα τελευταία 14 χρόνια, αφού ούτε ο Εντέν Αζάρ δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τόσες πολλές φορές τους αντιπάλους του σε ένα ματς στα χρόνια που αγωνίστηκε στην Τσέλσι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X