Γλίτωσαν το... στραπάτσο οι Μπακς του «διπλού» Γιάννη με την Μινεσότα (VIDEO)

Ο Γιάννης «τρελάθηκε» με την καρφωματάρα του Θανάση! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μιλγουόκι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάνει εντός έδρας από την… αποδεκατισμένη Μινεσότα, καθώς θα ήταν ένα «πισωγύρισμα». Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε γι’ αυτό, κάνοντας άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση με 32 πόντους και 17 ριμπάουντ στο 106-104 των «Ελαφιών».

Οι Τίμπεργουλβς αποδείχθηκαν «σκληρά καρύδια» και παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους τρεις καλύτερους παίκτες τους, τον Τάουνς, τον Ουίγκινς και τον Τιγκ, το πάλεψαν ως το τέλος.

Από την άλλη ο «Greek Freak» επιθετικά ήταν απελπιστικά μόνος του, μιας και οι Μπακς είχαν μόλις τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Όμως ο Γιάννης έκανε την διαφορά όταν χρειάστηκε όπως δύο λεπτά πριν το τέλος όταν με τρίποντο έκανε το 106-100. Οι Τίμπεργουλβς πάντως είχαν την τελευταία επίθεση, αλλά η εξαιρετική άμυνα των Μπακς ανάγκασε τον Ντιένγκ να σουτάρει από μία απόσταση που δεν το… έχει, φυσικά αστόχησε και οι Μπακς πήραν την νίκη.

Για το Μιλγουόκι που είναι πλέον στο 31-5, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 32 πόντους (3/8β., 10/15διπ., 3/7τρ.), 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κοψίματα, ο Μίντλετον είχε 13, ο Μπρουκ Λόπεζ 11 πόντους και ο Μπλέντσο 10 πόντους.

Από την Μινεσότα (12-21) που είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ο Νειπίερ είχε 22 πόντους, ο Ντιένγκ 15 πόντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X