Σάσα: «Ήθελα να αποδείξω ποιος είμαι γιατί όλοι μου έλεγαν για τον... Σιώπη»

Σάσα: «Ήθελα να αποδείξω ποιος είμαι γιατί όλοι μου έλεγαν για τον... Σιώπη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο διάστημα που πέρασε στον Άρη σχολίασε ο Λούκας Σάσα, τονίζοντας τη δυσκολία που είχε για αυτόν η σύγκριση με τον Μανώλη Σιώπη, που μόλις είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Αναλυτικά, όσα είπε -ανάμεσα σε άλλα- σε συνέντευξη του στη «LiveSport»:

Έχεις κλείσει έξι μήνες στην Ελλάδα και τον Άρη. Κάνε μια ανασκόπηση της παρουσίας σου.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλα στην ομάδα. Δεν μπορώ βέβαια να είμαι ευχαριστημένος με τα βαθμολογική θέση μας αλλά και με το γεγονός ότι δεν προκριθήκαμε στο Europa League. Σε ό,τι αφορά εμένα, παίζω πάντα για την ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή, γιατί όταν ήρθα όλοι μου έλεγαν για τον Σιώπη. Και κατάλαβα ότι θα ήταν μεγάλη ευθύνη να πάρω τη θέση του. Σιώπης δεν είμαι, ο καθένας από εμάς έχει τη δική του αξία. Το σίγουρο είναι ότι προσπαθώ πολύ».

Θεωρείς ότι η ομάδα θα μπορούσε να τα έχει πάει και καλύτερα;

«Σίγουρα. Χάσαμε σε κάποια παιχνίδια ενώ δεν έπρεπε. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ματς με τη Λάρισα. Κερδίζαμε 2-0… γενικά, χάσαμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σους τον Άρη και ποια γενικά της ομάδας;

«Για εμένα το πιο δύσκολο ήταν όταν ήρθα. γιατί όλοι έλεγαν για τον Σιώπη. Έπρεπε να αποδείξω ποιος είμι κανείς δεν με ήξερε οπότε δεν ήταν εύκολο. Δουλεύω σκληρά και μέσα από αυτό ακόμα προσπαθώ να δείξω στον κόσμο τον εαυτό μου. Όσο για την ομάδα, σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το ματς με τη Μόλντε στη Νορβηγία. Βαριά ήττα, την οποία παραλίγο να… σώσουμε στη Θεσσαλονίκη, όμως δυστυχώς μας έβαλαν γκολ στην παράταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X