Μιχαήλ: «Ο Αστέρας που έχασε Κύπελλο από τον Ολυμπιακό λόγω διαιτησίας τι έπρεπε να κάνει;»

Μιχαήλ: «Ο Αστέρας που έχασε Κύπελλο από τον Ολυμπιακό λόγω διαιτησίας τι έπρεπε να κάνει;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές δεν εκφράζουν συχνά την άποψή τους για τη διαιτησία, αλλά είναι πάντα ενδιαφέροντα όσα έχουν να που οι ουσιαστικά πρωταγωνιστές ενός αγώνα επί τούτου. Ο στόπερ της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ μίλησε στη «Live Sport» για τη διαιτησία στον Βόλο και το ματς του Ολυμπιακού και εξέφρασε κάποιες εύλογες απορίες.

Συγκεκριμένα:

Συμφωνείς με την απόφαση των διαιτητών να απέχουν;

«Έγινε ένα πολύ σοβαρό λάθος στο Βόλος-Ολυμπιακός. Αν είχε γίνει κάπου αλλού θα γινόταν ο ίδιος χαμός; Δεν το νομίζω. Όχι στην ΑΕΛ, φυσικά, γιατί έχουμε έναν πρόεδρο που μας προστατεύει. Το λέω ξεκάθαρα ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι επόμενο κάποια στιγμή να αδικηθεί και ο Ολυμπιακός; Ο Βόλος, η ΑΕΛ, οι άλλες ομάδες δεν έχουν αδικηθεί ποτέ; Ο Αστέρας Τρίπολης είχε αδικηθεί και είχε χάσει ένα Κύπελλο. Τι θα έπρεπε να κάνουν εκείνοι;

Εν μέρει, δίνω δίκιο και σε αυτούς τους ανθρώπους. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να στοχοποιούμε βάσει αποτελέσματος. Έχασε ο Ολυμπιακός; Φταίει η διαιτησία. Έχασε ο ΠΑΟΚ; Μπορεί να τον αδίκησαν. Και αντίστοιχα για όλες τις ομάδες. Δεν είναι πάντα έτσι».

Για την σχέση παικτών – διαιτητών:

«Έχουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές ευθύνη. Σέβομαι τους διαιτητές γιατί έχω μάθει πως για να σε σεβαστεί κάποιος θα πρέπει να τον σεβαστείς και εσύ. Την ώρα του αγώνα όλοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα. Οι διαιτητές πρέπει να προστατευθούν κάπως. Ένας τρόπος είναι οι κάρτες. Δέχεται ένας παίκτης την κάρτα και μετά «κλαίγεται» στους διαιτητές να μην γράψουν στο φύλλο αγώνα ό,τι τους είπε. Τους έχεις δημιουργήσει θέμα και στο τέλος… παρακαλάς. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους, αλλά ξέρεις ποιος δεν κάνει λάθη; Αυτό που δεν δουλεύει!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X