Καρέρα σε παίκτες: «Να τα δίνετε όλα, αλλιώς... στο μπάνιο!»

Καρέρα: «Αφού δεν κερδίσαμε, ας μην χάναμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει οι παίκτες της ΑΕΚ από τη Κυριακή και τόσο χθες, όσο και προχθές έκαναν διπλή προπόνηση για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ξεκινήσει εν τέλει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, οι προπονήσεις αυτές είναι στο… κόκκινο, καθώς είναι ιδιαίτερα απαιτητικές τόσο μέσα στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο.

Ο Καρέρα είναι επίσης αρκετά πιεστικός, αφού απαιτεί από τους παίκτες του να δίνουν πάντα το 100% στα Σπάτα: «Όποιος δεν δίνει το 100% στη δουλειά που κάνουμε, θα πηγαίνει για μπάνιο. Να το ξέρετε. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο, θέλω να τα δίνετε όλα στην δουλειά που κάνουμε» ήταν το μήνυμα του Ιταλού τεχνικού προς τους παίκτες, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Η αγωνιστική συμπεριφορά της Ένωσης πρέπει να αλλάξει, άρα η ένταση και η πίεση είναι απαραίτητη ώστε να αλλάξουν κάποια στοιχεία στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X