«Παίζει» κι άλλο στόπερ για την ΑΕΚ

«Παίζει» κι άλλο στόπερ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα μπορεί να είναι ο πρώτος στόχος, ωστόσο όσο… ατονεί, η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς «κοιτάζουν» κι άλλον ποδοσφαιριστή για τα στόπερ.

Η ΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη «καίγεται» για την ενίσχυση της. Θέλει οπωσδήποτε έναν κεντρικό αμυντικό. Και του Μπάρμπα έπαιζε «δυνατά» τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» η υπόθεση του φαίνεται να ατονεί. Η περίπτωση του 26χρονου Ιταλού δείχνει να είναι αρκετά περίπλοκη.

Πρέπει να «σπάσει» ο δανεισμός του στην Βαγιαδολίδ και να επιστρέψει στην Κιέβο. Όμως, η υπόθεση του καθυστερεί και η ΑΕΚ έχει ανάγκη από άμεση προσθήκη. Και γι’ αυτό ο Ίλια Ίβιτς και η «Ένωση» προχωρά άμεσα τις επαφές της με άλλη δυνατή λύση.

Ουσιαστικά, η «Ένωση» δεν θέλει να μείνει «κολλημένη» σε μία περίπτωση. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχει και Plan B. Που είναι εξίσου δυνατή λύση με τον Μπάρμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X