Τελειώνει από την ΑΕΚ και επιστρέφει στη Ρίο Άβε ο Ζεράλδες!

Ζεράλδες: «Είμαστε σε καλό δρόμο-Το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε θα αρέσει στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες δεν βρέθηκε χθες στα Σπάτα και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην… έξοδο.

Το ρόστερ της ΑΕΚ χθες ήταν σύσσωμο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Πλην, βέβαια του Κώστα Γαλανόπουλου που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προ ημερών και θα… αργήσει να επιστρέψει. Αλλά και του Φρανσίσκο Ζεράλδες που δεν έδωσε το «παρών» στα Σπάτα για την διπλή προπόνηση του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» δεν βρέθηκε ούτε στην πρωινή, αλλά ούτε στην απογευματινή προπόνηση. Και όλα δείχνουν, πως κάπως έτσι «τελειώνει» απ’ την ΑΕΚ και επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δρομολογούνται, πλέον, όλες οι διαδικασίες και οι εξελίξεις για να λυθεί η συμφωνία δανεισμού του και να επιστρέψει στο πορτογαλικό κλαμπ.

Σύμφωνα με το Sport24.gr μάλιστα  ο Ζεράλδες τα έχει βρει σε όλα με τη Ρίο Άβε για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί άκρη ανάμεσα στα λιοντάρια και την ΑΕΚ ώστε να τερματιστεί ο δανεισμός του στους κιτρινόμαυρους και γυρίσει πίσω στην Πορτογαλία.

Ο Ζεράλδες έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα της Ρίο Άβε – τη σεζόν 2017/18 – ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ. Στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας ουδέποτε καθιερώθηκε καθώς παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Μορεϊρένσε, Ρίο Άβε, Άιντραχτ και τώρα ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X