Διαιτητής σε παιδικό πρωτάθλημα ο Αλμέιδα

Καρπάτι: «Η ΑΕΚ του Μανόλο, του διάσημου Τσιγκρίνσκι και του σταρ Αλμέιδα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πατρίδα του, Πορτογαλία, έχει επιστρέψει από πέρυσι (2018) ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, για λογαριασμό της Ακαδέμικα.

Ο 35χρονος Πορτογάλος μετά από μακρά και λαμπρή καριέρα σε Πόρτο, Λεϊρία, Μποαβίστα, Βέρντερ, Μπεσίκτας, Τσεζένα, Κουμπάν, Ανζί, Ανόβερο και Χάιντουκ Σπλιτ συνεχίζει στην ομάδα της Κοΐμπρα. Μάλιστα, πλέον, ανέλαβε νέο ρόλο. Την Κυριακή (30/12) εκτέλεσε χρέη διαιτητή σε ματς ακαδημιών της Ακαδέμικα με την Κοντέισα. Η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω καταιγίδας.

Η διαιτητική ομάδα δήλωσε αδυναμία για τις 29 του μήνα κι έτσι προσφέρθηκε ο πρώην φορ της Ένωσης. Δύσκολα θ’ ακολουθήσει καριέρα… διαιτητή ο Αλμέιδα, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί σχολή προπονητικής για να κάνει το επόμενο βήμα καθώς πλησιάζει η ώρα που θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X