Όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει πρωτάθλημα αρχές Γενάρη

Όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει πρωτάθλημα αρχές Γενάρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ερώτημα το ημερών ήταν αν θα γίνει πρωτάθλημα στις αρχές Ιανουαρίου. Η αποχή των διαιτητών έδειχνε πως δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις αρχές του 2020. Όπως όλα δείχνουν οι διαιτητές δεν κάνουν πίσω και το πρωτάθλημα είναι άγνωστο το πότε θα αρχίσει. Μάλιστα οι διαιτητές δήλωσαν κώλυμα μέχρι τις 17 Ιανουαρίου του 2020!

Διάστημα στο οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει η 17η και 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr  είναι πλέον οριστικό, ότι δεν υπάρξει πρωτάθλημα σύντομα. Κάτι το οποίο οι διαιτητές είχαν προαναγγείλει με την αποχή που είχαν ανακοινώσει πως θα κάνουν.

Το κώλυμα αυτό των διαιτητών έρχεται μία ημέρα πριν το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1. Εκεί όπου έχει προγραμματιστεί να μιλήσουν οι ομάδες και για την αποχή που έχουν δηλώσει ότι θα κάνουν οι διαιτητές.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό είναι στον «αέρα», το ίδιο και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, πάει πίσω. Από τη στιγμή που το ματς αυτό ήταν προγραμματισμένο για τη 17η αγωνιστική και στις 5 Ιανουαρίου.

Οι διαιτητές αποφάσισαν να κάνουν αποχή για δύο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως όλες οι ημερομηνίες πηγαίνουν πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X