Επίσημο: Έρχεται Deadpool 3 από τη Marvel (VIDEO)

Επίσημο: Έρχεται Deadpool 3 από τη Marvel (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη έκπληξη επιφύλασσε ο διάσημος ηθοποιός Ryan Reynolds για τους fans του Deadpool. Αρκετό καιρό τώρα, δε γνωρίζαμε αν πρόκειται να υπάρξει μια συνέχεια στο λατρεμένο franchise ταινιών, αφού η εξαγορά της 20th Century Fox έφερε τα πάνω κάτω, με τα δικαιώματα για τον χαρακτήρα της Marvel να αλλάζουν χέρια. Τελικά, όπως όλα δείχνουν, το πολυπόθητο Deadpool 3 βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Συγκεκριμένα, την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ryan Reynolds βρισκόταν καλεσμένος στο Live With Kelly and Ryan και όπως αποκάλυψε, το Deadpool 3 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη κάτω από τη στέγη των Marvel Studios.

Ναι, δουλεύουμε στο Deadpool 3 μαζί με όλη την ομάδα. Βρισκόμαστε στα Marvel Studios τώρα, κάτι το οποίο μοιάζει σα να είμαστε στα “μεγάλα πρωταθλήματα”. Είναι τρελό. Αλλά ναι, εργαζόμαστε στο επόμενο Deadpool.

Προς το παρόν δεν αποκάλυψε άλλες πληροφορίες για το φιλμ, ούτε γνωρίζουμε αν ο χαρακτήρας θα ενταχθεί στο Marvel Cinematic Universe. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως το franchise είχε γεμίσει τα ταμεία της  FOX με πάνω από $1,2 δις και θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες R-Rated ταινίες στο Box Office. Οπότε, η Disney και η Marvel δεν υπήρχε περίπτωση να άφηναν τον αγαπητό για πολλούς χαρακτήρα να… εξαφανιστεί.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της εν λόγω εκπομπής στο ένατο λεπτό του παρακάτω βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X