Γκίκας: «Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ ο Γκραντ»

Γκίκας: «Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ ο Γκραντ»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Γκίκας είχε δοκιμάσει τη τύχη του στο εξωτερικό τη σεζόν 2014-15 με τη Βέντσπιλς να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Λετονίας. Στην παρουσία του στη λετονική ομάδα ο 29χρονος γκαρντ είχε καλή συνεργασία με τον Τζεράι Γκραντ που θα ενισχύσει την Ένωση, «θωρακίζοντας» τη ρακέτα της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Άλλωστε για τον Έλληνα άσο ο Γκραντ μόνο καλά λόγια είχε να πει καθώς στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με τον Νίκο (σ.σ Γκίκας) έχουμε… γράψει ιστορία μαζί, όταν αγωνιζόμασταν στη Βέντσπιλς και από τότε έχουμε συχνά επαφές. Είναι απ’ αυτούς τους τύπους που θα μιλήσεις μαζί του εκτός μπάσκετ και θα τον σέβεσαι ακόμα περισσότερο με τις απόψεις του».

Μιλώντας στο sdna.gr, ο Έλληνας γκαρντ είπε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ: «Είναι τρομερό παιδί και πολύ καλός αθλητής. Είναι πολύ aggressive και στο επιθετικό και στο αμυντικό ριμπάουντ. Μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Κάναμε πάρα πολύ παρέα στη Λετονία, όταν ήμασταν στην Βέντσπιλς συμπαίκτες και είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και πάλι συμπαίκτες. Μαζί με τους άλλους ψηλούς που έχουμε φέρνει επιπλέον ποιότητα στο παιχνίδι μας. Είναι ένα ακόμα κορμί κοντά στο καλάθι. Θα μας βοηθήσει στα ριμπάουντ, σε ένα κομμάτι στο οποίο υστερούμε λίγο και θεωρώ πως μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τους τομείς που μπορεί να προσφέρει: «Ένας καλός παίκτης μπορεί να παίξει και να βοηθήσει παντού, όπου κι αν πάει. Αυτό ισχύει και για την δική του περίπτωση. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, είναι δουλειά των προπονητών είναι το πού θα βοηθήσει. Είναι ένα παιδί που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να βγαίνει μπροστά για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα μας βοηθήσει».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X