Μάγειρας: «Η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στο Final Four του BCL και να πάρει το Κύπελλο»

Μάγειρας: «Η ΑΕΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Μάγειρας, υπηρεσιακός τεχνικός του Ιωνικού, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια και… υπογράμμισε ότι έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές των τελευταίων εβδομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο προπονητής του Ιωνικού ανέφερε: «Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία. Είναι χαρά μου που ξαναγυρνάω σε μια ομάδα που την έζησα δύο χρόνια και έζησα μεγάλες στιγμές. Η ΑΕΚ μου έδωσε τη δυνατότητα να ζήσω την κατάκτηση τριών τίτλων και δεν το ξεχνάω. Της εύχομαι καλή συνέχεια. Έχει φτιάξει αξιόλογη ομάδα με ένα σερί 15 νικών. Είναι σε πολύ καλό μομέντουμ και αυτό ήταν… ατυχία για εμάς. Πετύχαμε μια καλύτερη ομάδα από εμάς σε καλή κατάσταση.

Έχει τα φόντα η ΑΕΚ να φτάσει στο Final Four του BCL και να πάρει το Κύπελλο. Όποιος διαβάζει τη στατιστική καταλαβαίνει. Τα τρίποντα και τα ριμπάουντ δείχνουν πόσο ανώτερη ήταν η ΑΕΚ από εμάς. Δεν καταφέραμε να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα μας σεβαστεί και είπαμε ότι βασική προτεραιότητα ήταν να μπούμε δυνατά σε άμυνα και επίθεση και να έχουμε υπομονή. Αποτύχαμε σε αυτό και τους δώσαμε τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό. Δίκαια έγραψε ο πίνακας 103-70»

Για το αν επηρέασαν οι αλλαγές: «Τέτοιου είδους αλλαγές, είτε σε προπονητή είτε στον Μαυροκεφαλίδη, που είναι τεράστιος παίκτης, επηρεάσανε πολύ την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά δεν μένω σε δικαιολογίες. Είναι θέματα που αφορούν τη διοίκηση. Εγώ αναφέρομαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν απώλεια ο Λουκάς για την ομάδα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X