«Στο δρόμο του Τουρέ υπάρχει η ΑΕΚ»

«Στο δρόμο του Τουρέ υπάρχει η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη για ενίσχυση σε καίριες θέσεις και μία από αυτές είναι στη μεσαία γραμμή, ιδιαίτερα τώρα μετά τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου που θα λείψει για περίπου τρεις μήνες.

Στην Ιταλία επαναφέρουν το όνομα του Ιντρίσα Τουρέ και σημερινό δημοσίευμα γράφει για τον 21χρονο Γερμανοθρεμένο από την Γουινέα και την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, to «ilbianconero» που ασχολείται κυρίως με θέματα της Γιουβέντους γράφει πως «στο δρόμο του Τουρέ υπάρχει η ΑΕΚ, η οποία θα μπορούσε τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου να κάνει μία επίσημη προσφορά στη Γιουβέντους για δανεισμό του παίκτη».

Ο Τουρέ είναι από τη Γουινέα και έχει πολιτογραφηθεί Γερμανός. Το 2018 η Γιουβέντους τον απέκτησε δανεικό από την Βέρντερ Βρέμης και τον περσινό καλοκαίρι έπεισε τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και τον αγόρασαν από τους Γερμανούς έναντι 1,3 εκατ. ευρώ. Τον αποκαλούν «νέο Πογκμπά» και τον θεωρούν μεγάλο ταλέντο. Τη φετινή σεζόν μετράει 21 συμμετοχές με την Γιουβέντους U23, ενώ έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

Τι λέει η ΑΕΚ

Το όνομα του 21χρονου μέσου είχε γραφτεί ξανά το προηγούμενο διάστημα, αλλά πηγές κοντά στην ΑΕΚ έλεγαν πως δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Κυρίως μετά τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου, καθώς και πριν από αυτόν υπήρχε η ανάγκη για απόκτηση παίκτη για τον άξονα. Οπότε τώρα οι ανάγκες μεγαλώνουν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X