Έσκασε «βόμβα» από Ιταλία, στην Μίλαν ο Ζλάταν

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα υπάρξει άλλος Ιμπραΐμοβιτς ξανά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος Μιλάνου ετοιμάζεται να ξανά γίνει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Σουηδός σούπερ σταρ είπε το «ναι» στους «ροσονέρι», σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sky Italia.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ιμπρα θα παίξει ξανά στο San Siro με την Μίλαν καθώς συμφώνησε να επιστρέψει και ανάμεσα στο σήμερα (26/12) και το αύριο θα τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ετσι [φαίνεται τουλάχιστον πως], μπαίνει ένα τέλος στο σίριαλ που κρατά εδώ και μήνες με τον Σουηδό να γυρίζει στην ομάδα που έπαιξε τη διετία 2010-2012 και σε 85 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 56 γκολ. Ο Ζλάταν αναμένεται στο Μιλάνο τις επόμενες μέρες για να υπογράψει συμβόλαιο για 6 μήνες, ενώ σε αυτό θα υπάρχει option ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, πιθανότατα αν η ομάδα καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X