Θέλουν Γάλλοι την Μίλαν

Θέλουν Γάλλοι την Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ πιθανό είναι μέσα στις επόμενες ημέρες η Μίλαν να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, η εταιρία LVMH βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «ροσονέρι», χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα σε αυτές.

Η Elliot Advisors που κατέχει τώρα το 99% των μετοχών των ροσονέρι είναι δεδομένο ότι θέλει να πουλήσει.

Για αυτόν το λόγο υπάρχουν επαφές με τον CEO της Moet Hennessy – Louis Vuitton SE, Μπερνάρ Αρνό. Οι συστάσεις τόσο για την εταιρία όσο και για τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο είναι περιττές. Από την μία έχουμε μία εταιρία η οποία πλέον έχει κάτω από την ομπρέλα της ονόματα Κολοσσούς όπως οι Louis Vuitton, Moët & Chandon, Dior, Givenchy, Marc Jacobs, TAG Heuer, Bvlgari, Sephora, Belvedere και Chandon με τζήρους δισεκατομμυρίων.

Από την άλλη ο Μπερνάρ Αρνό συγκαταλέγεται στους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. Για την ακρίβεια βρίσκεται στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας με την περιουσία του ίδιου και της οικογένειάς του να υπολογίζεται άνω των 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών έχουν επιλέξει να κάνουν τις διαπραγματεύσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρά το γεγονός ότι φάνηκε το ενδιαφέρον να παγώνει στις αρχές του Φθινοπώρου αυτό παραμένει θερμό.

Το μεγαλύτερο αγκάθι αποτελούν οι αξιώσεις της πλευράς της Elliot Advisors. Οι νυν διοικούντες την Μίλαν ζητούν πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ με την LVMH να προσπαθεί να ρίξει το συγκεκριμένο ποσό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X