Αντιδρούν στις δηλώσεις Χούμπελ οι διαιτητές

Αντιδρούν στις δηλώσεις Χούμπελ οι διαιτητές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Έλληνες διαιτητές φαίνεται πως είναι εκνευρισμένοι μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Χέρμπερτ Χούμπελ, καθώς θεωρούν πως υπάρχει στοχοποίηση τους από την ΚΕΔ-UEFA/FIFA. Μάλιστα, ετοιμάζονται να περάσουν στην αντεπίθεση, η οποία θα ανακοινωθεί εντός των επομένων 1-2 ημερών, καθώς θεωρούν αδιανόητο να έχουν στηθεί στο… εκτελεστικό απόσπασμα για ένα ανθρώπινο λάθος συναδέλφων τους.

Οι Έλληνες διαιτητές «βράζουν» μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Χούμπελ, που έκαναν λόγω για τιμωρία των διαιτητών μετά το λάθος τους στο παιχνίδι του Ολυμπιακό με τον Βόλο, αλλά και σ’ αυτό της ΑΕΚ με την Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι διαιτητές θεωρούν πως δεν είναι αρμοδιότητα του Αυστριακού να κάνει λόγο για… «εξόντωση» τους μετά απ’ ένα «ανθρώπινο λάθος», όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν. Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Χούμπελ αφιέρωσε ελάχιστες λέξεις για να καταδικάσει την επίθεση στο σπίτι του συναδέλφου τους.

Να αναφέρουμε ότι εκτός από τον Χούμπελ τα έχουν βάλει και με τον Περέιρα, καθώς θεωρούν πως δεν τους προστάτευσε ούτε στο ελάχιστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X