Μάντζουκιτς: «Οι δύσκολοι μήνες δεν θα επηρεάσουν την αγάπη που τρέφω για τη Γιουβέντους» (ΦΩΤΟ)

Μάντζουκιτς: «Οι δύσκολοι μήνες δεν θα επηρεάσουν την αγάπη που τρέφω για τη Γιουβέντους» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έφυγε από τη Γιουβέντους μετακομίζοντας στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ντουχάιλ και θέλησε να τονίσει πως παρά το γεγονός πως στο πρώτο μισό τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον στον σύλλογο, δεν σταματά να σέβεται και ν’ αγαπάει τη «Γηραιά Κυρία».

Στο μακροσκελές μήνυμά του στα social media, ο Κροάτης φορ έγραψε:

«Είναι αδύνατο να κάνω μια μικρή σούμα γι’ αυτά τα 4,5 χρόνια στον σύλλογο, αλλά ευελπιστώ να καταλάβατε το πάθος μου κάθε φορά που έπαιζα γι’ αυτή την ομάδα, σε κάθε ματς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Αλέγκρι και τον κ.Μαρότα που με πήραν στο Τορίνο. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στη Γιουβέντους και οι τελευταίοι δύσκολοι μήνες δεν θα επηρεάσουν τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφω για την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Κερδίσαμε τις περισσότερες από τις μάχες που δώσαμε. Δεν θα ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια που ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ένα ευχαριστώ και για το τιμ που εργαζόταν… πίσω από τη σκηνή. Τους γιατρούς, τους γυμναστές, τους φυσιοθεραπευτές, όλους όσοι εργάζονται για τη Γιουβέντους ώστε η ομάδα να είναι επιτυχημένη.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς που είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αυτό το κλαμπ είναι τόσο μεγάλο και επιτυχημένο. Εκτιμώ απεριόριστα την βοήθεια και τη στήριξη που είχα.

Πάντοτε έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τους “μπιανκονέρι”. Εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια. Για εμένα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο…

Παντοτινά δικός σας, Μάριο».

https://www.instagram.com/p/B6gKshFCl02/?utm_source=ig_web_copy_link

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X