Παπαθεοδώρου: «Το νέο γήπεδο μοιάζει με ρωμαϊκή αρένα -Εκεί θα αλλάξει επίπεδο η ΑΕΚ»

Ηλίας Παπαθεοδώρου… εμπιστευτικό, μέρος 6ο!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε πολλά αυτά τα χρόνια. Έκανε την ΑΕΚ ξανά πρωταγωνίστρια και κατέκτησε τίτλους, αναβίωσε την ιστορία με το μύθο του «1968», τη μετέτρεψε σε υπολογίσιμο μέγεθος.

Τώρα, έρχεται η στιγμή για το επόμενο βήμα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου οραματίζεται τη στιγμή που θα μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του. Χαρακτηρίζει το γήπεδο ως Ρωμαϊκή αρένα και εκτιμά πως θα είναι παρακαταθήκη που θα αλλάξει επίπεδο όλο το σύλλογο.

Διαβάστε το 6ο μέρος της συνέντευξης, από τα συνολικά οκτώ αποσπάσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο enwsi.gr:

Η επερχόμενη μετακόμιση στα Λιόσια μπορεί να είναι το εφαλτήριο για να γίνει σωστά η δουλειά στις ακαδημίες της ΑΕΚ;

«Αυτό το βήμα, αν και έχω ακούσει πάρα πολλά για την έδρα των Λιοσίων, ότι είναι μακριά, ότι είναι απόμακρη περιοχή, είναι κεφάλαιο για την ΑΕΚ να δημιουργήσει δική της εγκατάσταση για να αναπτυχθεί η ομάδα από τη κορυφή μέχρι τις ακαδημίες. Ασχέτως αν είναι μακριά, για να αναπτυχθεί η ομάδα θέλει δικό της γήπεδο. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν προοπτικές γι’ αλλού και έχει γίνει μια προφορική συμφωνία θα είναι κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που μπορεί να αφήσει ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ, μεγαλύτερη από τίτλους κτλ. Αν συμβεί αυτό η ΑΕΚ μπορεί να αλλάξει επίπεδο και αν το υποστηρίξει με στελέχωση με οργάνωση θα αποτελέσει εφαλτήριο για κάτι πολύ μεγάλο».

Η εικόνα που έχεις για το γήπεδο πιστεύεις ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα;

«Όταν ήρθα το καλοκαίρι στην ομάδα, την 2η εβδομάδα με πήρε ο Πρόεδρος στο γήπεδο να του πω την άποψη μου. Δεν σου κρύβω ότι πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να περιμένει να μπει σ’ αυτό το γήπεδο. Πραγματικά η διαμόρφωση του χώρου με τις εξέδρες είναι ιδανικό για να γίνει έδρα για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ».

Είναι σαν την Πυλαία;

«Είναι πιο επιβλητικό, η Πυλαία είναι πιο μεγάλη, πιο πλατύ και πιο ψηλό γήπεδο. Αυτό είναι σαν μια μικρή Ρωμαϊκή αρένα. Είναι επιβλητικό, είναι κάθετο, δηλαδή ο παίκτης νιώθει την πίεση να του έρχεται από πάνω και πιστεύω ότι με την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσει ο κόσμος, μπορεί να γιγαντώσει την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X