Σπρώχνει Γιαννούλη στην Ρωσία ο ΠΑΟΚ, αλλά κλωτσάει ο παίκτης

Σπρώχνει Γιαννούλη στην Ρωσία ο ΠΑΟΚ, αλλά κλωτσάει ο παίκτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες. Με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να γεμίσουν τα ταμεία τους από πιθανή πώληση του.

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η μεταγραφολογία «δοκιμάζει» τις αντοχές του ίδιου του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο οποίος δημόσια τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα του και δεν ασχολείται με τα σενάρια. Είναι ωστόσο πολύ δύσκολο να μείνει ανεπηρέαστος.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι το ενδιαφέρον για τον Έλληνα αμυντικό από την Λοκομοτίβ Μόσχας γίνεται ολοένα και περισσότερο έντονο, με ανθρώπους της ρωσικής ομάδας να τον έχουν «σκανάρει» και να τον παρακολουθούν σε πολλά παιχνίδια. Μπορεί ομάδες όπως η Λοκομοτίβ Μόσχας να μπορούν να κάνουν μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ  για το Γιαννούλη ακόμη και καταβάλλοντας τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, το ρωσικό πρωτάθλημα δεν φαίνεται να ενδιαφέρει και ιδιαίτερα τον ίδιο τον παίκτη.

Σε ότι αφορά τις πληροφορίες που λένε ότι η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας «τσέκαρε» και τον Ίνγκι Ίνγκασον, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Ισλανδός, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έβγαλε τον περασμένο Γενάρη 4 εκατομμύρια από τα ταμεία του για να τον αποκτήσει από τη Ροστόφ, υπέγραψε συμβόλαιο που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με ρήτρα στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X