«Βόμβα» από τη Σερβία: «Ο Ομπράντοβιτς αφήνει τη Φενέρ για το Λονδίνο»!

«Βόμβα» από τη Σερβία: «Ο Ομπράντοβιτς αφήνει τη Φενέρ για το Λονδίνο»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρίχνουν «βόμβα» για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς οι Σέρβοι, καθώς σύμφωνα με την  «direktno.rs» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, για να αναλάβει τους «London Towers» του Λονδίνου!

Όπως υποστηρίζει το εν λόγω άρθρο ο Τζόρντι Μπερτομέου θέλει να κάνει άνοιγμα στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την διοργάνωση της Euroleague.

‘Ετσι η ομάδα της με την ομάδα της πρωτεύουσας φέρεται να είναι το φαβορί προκειμένου να λάβει wild card για τη σεζόν 2020/21. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Ομπράντοβιτς, τότε οι Σέρβοι -στο ομολογουμένως… τραβηγμένο σενάριό τους- εμπλέκουν και το όνομα του νυν προπονητή της Αρμάνι ΜιλάνοΈτορε Μεσίνα.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος ο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ. Την κάκιστη πορεία, απόρροια και των οικονομικών προβλημάτων.

Έτσι λοιπόν στο πρότζεκτ των Άγγλων και της Euroleague ο «Ζοτς» αποτελεί τον «εκλεκτό» ώστε να βάλει μια χώρα με σχεδόν… ανύπαρκτη παράδοση στο μπάσκετ, δυναμικά στο «κόλπο».

Μάλιστα την προσπάθεια αυτή επιθυμούν να στηρίξουν ισχυροί οικονομικοί παράγοντες της Γηραιάς Ηπείρου προκειμένου ο Ομπράντοβιτς να έχει ένα μεγάλο μπάτζετ στη διάθεσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X