«Βόμβα» Χατζηνικολάου για Αλαφούζο και Παναθηναϊκό

«Βόμβα» Χατζηνικολάου για Αλαφούζο και Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η κόντρα του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό, το νέο χτύπημα του γνωστού δημοσιογράφου είχε σφραγίδα από… Real News.

Με ένα αιχμηρό άρθρο με τίτλο: «Πώς ο Αλαφούζος μίκρυνε τον ΠΑΟ» η εφημερίδα  του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται στα έργα και τις ημέρες του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα όσων γράφει:

Επτάμισι χρόνια από την εμπλοκή του στα κοινά του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος κατηγορείται για το ότι μια ομάδα ιστορική, με ανεκτίμητη ποδοσφαιρική κληρονομιά χρόνων, «κατάφερε» να απέχει έτη φωτός από την προοπτική πρωταθλητισμού και επιτυχιών αλλοτινών εποχών της.

Μια ομάδα ξακουστή και κραταιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, πλέον έχει μικρύνει σε απελπιστικό βαθμό, προκαλώντας συχνά την οργή των οπαδών της και ακόμη συχνότερα τη συμπόνια εχθρών και φίλων της.

Αλλά και στα οικονομικά της εταιρείας, παρά το συμμάζεμα που από καιρού εις καιρόν επιχειρείται, ούτε τα σημαντικά χρέη απουσιάζουν ούτε οι «τρελές» -δίχως αντίκρισμα- μεταγραφές έλειψαν, ούτε εσχάτως η πολιτική «μνημονίου» που μετέτρεψε το «τριφύλλι» σε θεατή της μάχης στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X