Λεκλέρκ: «Έμαθα πάρα πολλά χάρη στον Σεμπάστιαν Φέτελ»

Λεκλέρκ: «Έμαθα πάρα πολλά χάρη στον Σεμπάστιαν Φέτελ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι το ανερχόμενο ταλέντο της Ferrari, ο Μονεγάσκος αναφέρθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ και στην συνεργασία τους.

Ένας μεγάλος οδηγός της Formula 1, πάντα έχει πάρει έμπνευση από κάποιον άλλο. Ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι σίγουρο ότι έχει πολύ μέλλον στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ και στην πρώτη του χρονιά στη Ferrari, κατάφερε αξιοσημείωτα πράγματα.

«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έμαθα πάρα πολλά χάρη στον Σεμπάστιαν. Έπιασα ένα όνειρο που είχα από μικρός. Πάντα ονειρευόμουν να βρίσκομαι στη Formula 1 και ειδικότερα στη Ferrari. Είναι απίστευτο που είμαι τώρα εδώ, που γίνομαι καλύτερος και τους δίνω τις επιτυχίες που αξίζουν. Αν μου έλεγες στην αρχή της χρονιάς ότι θα τελείωνα με δέκα βάθρα και επτά poles, δεν θα το πίστευα.

Πήγε καλύτερα από ότι περίμενα, κοιτώντας πίσω έγιναν πολλά λάθη, όμως τώρα ο στόχος μου είναι να τα καταλάβω και να μην τα ξανακάνω. Είμαι ικανοποιημένος όμως από την πρώτη μου σεζόν. Και δεν ήταν εύκολη. Στην αρχή είχαμε θέματα, μετά δουλέψαμε και βελτιωθήκαμε, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είχα δύο εκπληκτικές νίκες και αυτή στη Μόντσα ήταν ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα. Να είμαι εκεί, πάνω στο βάθρο με χιλιάδες οπαδούς της Ferrari από κάτω μου. Δεν τις ξεχνάς ποτέ αυτές τις εμπειρίες» είπε ο Σαρλ Λεκλέρκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X