Αποθέωση του BCL για το «φονικό» δίδυμο της ΑΕΚ, Λάνγκφορντ-Σαντ Ρος

Αποθέωση του BCL για το «φονικό» δίδυμο της ΑΕΚ, Λάνγκφορντ-Σαντ Ρος
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι εντυπωσιακή εδώ και καιρό, τρέχει νικηφόρο σερί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και δεδομένα κάποιοι ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους. Δύο εξ αυτών είναι οι Κιθ Λάνγκφορντ και Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Η διοργανώτρια αρχή του BCL παρουσίασε τα καλύτερα δίδυμα της διοργάνωσης, με τους παίκτες της ΑΕΚ να βρίσκονται σε ξεχωριστή θέση.

Κι αυτό γιατί οι αριθμοί τους «αποτυπώνουν» την συνεισφορά τους στο παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα θεωρούνται βασικοί διεκδικητές για το βραβείο του MVP.

Αναλυτικά η αναφορά του BCL:

«Το να βλέπεις τον Κιθ Λάνγκφορντ να κάνει step back όπως θέλει είναι δύσκολο να σε κάνει να πιστέψεις πως έγινε 36 ετών τον Σεπτέμβριο. Ο βετεράνος γκαρντ είναι τρίτος σκόρερ στη λίγκα μετά τα πρώτα 9 παιχνίδια της σεζόν με 20,2 πόντους κατά μέσο όρο και 46% στα σουτ εντός πεδίας, έχοντας καταφέρει να αναδειχθεί MVP της αγωνιστικής σε δύο περιπτώσεις.

Μετά την άφιξή του στην ΑΕΚ, το καλοκαίρι, ο Λάνγκφορντ βρήκε τον Σαντ Ρος που ήταν ήδη μια σεζόν στην ομάδα. Ο Κουβανός φόργουορντ κάνει τα πάντα στο παρκέ και έχει αποδείξει πς είναι ο τέλειος… συνάδελφος στο έγκλημα για τον Λάνγκφορντ, καθώς ήταν MVP την ένατη αγωνιστική.

Ο Σαντ Ρος έχει υπερδιπλασιάσει τους αριθμούς του φέτος, έχει μέσο όρο 13,8 πόντους ανά αγώνα, ενώ πέρυσι μέτρησε 6,8 πόντους, τα ριμπάουντ του είναι 6,6 από 4,1 και οι ασίστ του έχουν αυξηθεί από 4,4 σε 2,8 κατά μέσο όρο»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X