Οριακή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Σενάρια για Grexit

Περιορισμό στους δανεικούς ανακοινώνει η FIFA!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα τελευταία γεγονότα στο Βόλο και την επίθεση που σημειώθηκε στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου.

Σύμφωνα με τη Live Sport, είναι θέμα χρόνου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για να επιβληθεί Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη FIFA.

Οι αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που είχαν για να επιστρέψει η Super League στην κανονικότητα.

Ωστόσο, δεν τα έχουν καταφέρει και κάθε αγωνιστική επικρατεί ένας χαμός, κυρίως για την ελληνική διαιτησία. Αν δεν αλλάξει κάτι τις προσεχείς ημέρες, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μόλις ανοίξουν τα γραφεί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στη Ζυρίχη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο, αν δεχθούν να δώσουν λύσεις οι κ.κ. Μελισσανίδης, Σαββίδης και Μαρινάκης. Με την ΕΠΣ Ηρακλείου να είναι διατεθειμένη να φιλοξενήσει μία τέτοια συνάντηση και να μην σημειωθεί το Grexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X