Κωνσταντινέας: «Έχει αργήσει να ενεργήσει ο Αυγενάκης»

Κωνσταντινέας: «Έχει αργήσει να ενεργήσει ο Αυγενάκης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην βουλευτής του Σύριζα, Κώστας Κωνσταντινέας μίλησε σε ραδιόφωνο στην Θεσσαλονίκη για την επίθεση που έγινε στον διαιτητή Ευαγγέλου. Ταυτόχρονα έκανε αναφορά για στα «καθυστερημένα» αντανακλαστικά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το περιστατικό με τον Ευαγγέλου: «Δεν με εξέπληξε τίποτα, αφού έχουμε συνηθίσει να υπάρχουν γεγονότα βίας σε διαιτητές, παίκτες και δημοσιογράφους. Το κάνουν καθαρά για αποπροσανατολισμό και θέλουν να δημιουργήσουν αναταραχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μας απασχολεί πολύ όταν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, εδώ πρέπει να ενεργήσει ο Λευτέρης Αυγενάκης όπου ήδη έχει αργήσει. Υπάρχει θεσμικό και νομικό πλαίσιο για να κάνει κάποια πράγματα. Εκτός από την βία μέσα στα γήπεδα υπάρχει και βία έξω από τα γήπεδα όταν τελειώνει ο αγώνας. Φυσικά πρέπει να αποδειχθεί ότι είναι από αυτό αλλά τώρα είναι σαν να λέμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Ο φούρνος μου δεν ανατινάχτηκε επειδή δεν έδωσα καλό ψωμί αλλά ξέρω ότι είχε σχέση με το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι δουλειά της εισαγγελίας να το αποδείξει αλλά και του Λευτέρη Αυγενάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X