Στα χέρια Μεδέλ και Μιχαΐλοβιτς λόγω... Ταχτσίδη (ΦΩΤΟ)

Στα χέρια Μεδέλ και Μιχαΐλοβιτς λόγω... Ταχτσίδη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρι Μεδέλ τα… είπε σε έντονο ύφος με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στο Μπολόνια – Λέτσε, με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να επεμβαίνει και να φτάνει σε σημείο τελικά να τσακωθεί με τον Χιλιανό μέσο της ομάδας του.

Εσωτερική κόντρα ξέσπασε στην Μπολόνια με αντίπαλο την Λέτσε, στο οποίο συμμετείχε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Βασικοί πρωταγωνιστές ήταν ο προπονητής των γηπεδούχων, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και ο έμπειρος Χιλιανός μέσος, Γκάρι Μεδέλ, οι οποίοι κατέληξαν στα χέρια στη διάρκεια του αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Έλληνα μέσου, το οποίο ο Μεδέλ δεν άφησε να περάσει χωρίς να οξύνει τα πνεύματα και οι δυο τους είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο.

Τότε, ο coach της Μπολόνια επενέβη για να ηρεμήσει τους δύο παίκτες, ωστόσο, έφτασε σε σημείο να καυγαδίσει με τον ίδιο τον παίκτη του με αφορμή την συγκεκριμένη φάση. Το θετικό για την Μπολόνια είναι ότι αυτή η περίεργη κατάσταση δεν στάθηκε εμπόδιο στο τρίποντο κόντρα στην Λέτσε, επικρατώντας εν τέλει με 3-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X