«Η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει όποιον παίκτη της Λίβερπουλ θέλει με 100 εκατ. ευρώ»

Χάνει την Ατλέτικο Mαδρίτης ο Κουτίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με βρετανικό ρεπορτάζ, πρόκειται για μια πολύ… περίεργη ρήτρα που είχε μπει στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων όταν μετακόμισε στην Βαρκελώνη ο Κουτίνιο.

Την παρούσα στιγμή μοιάζει απίστευτο. Με τα ποσά να έχουν εκτοξευθεί στο… Θεό και τις μεταγραφές να συμβαίνουν με χρήματα που προκαλούν ίλιγγο, το ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποκτήσει, μέχρι το καλοκαίρι, όποιον παίκτη της Λίβερπουλ επιθυμεί καταβάλλοντας το αντίτιμο των 100.000.000€ φαντάζει… ευκαιρία και καταστροφή, μαζί. Ευκαιρία εννοείται για τους «μπλαουγκράνα» και καταστροφή για τους «κόκκινους».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο αθλητικός διευθυντής των Πρωταθλητών Κόσμου Μάικλ Έντουαρντς, όταν τον χειμώνα του 2018 η ομάδα παραχωρούσε έναντι 150.000.000€ τον Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, προσέθετε στην συμφωνία την συγκεκριμένη δικλείδα ως προνόμιο.

Αυτό γιατί τα χρήματα για τον Βραζιλιάνο θεωρήθηκαν πολλά μεν, δόθηκαν δε, αλλά υπήρχε η επιθυμία και για κάτι σαν… εγγύηση-αντάλλαγμα. Όντως, σήμερα, δύο χρόνια μετά είναι αυτό ακριβώς για την πρωταθλήτρια Ισπανίας καθώς, φαίνεται να μπορεί να αποκτήσει παίκτες όπως ο Άντι Ρόμπερτσον ή ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, που είναι οι νεαρότεροι σε ηλικία από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και τους… φτασμένους Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο και Φαν Ντάικ σε μια τιμή, που για τα σημερινά δεδομένα των μεταγραφών είναι… κοψοχρονιά!

Αν παράλληλα σε όλο αυτό, προσθέσει κανείς και το ότι ο Κουτίνιο δεν «βγήκε» στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ακριβώς όπως τον περίμενε, μια… ασίστ για εκδίκηση θα ήταν ό, τι πρέπει για την Μπαρτσελόνα στο να κινηθεί γρήγορα και να αποκτήσει παίκτη (ή παίκτες) των «κόκκινων» σε αυτά τα χρήματα.

Βέβαια, κάπου εδώ αξίζει να αναγνωριστεί στην Λίβερπουλ και τους Κλοπ-Έντουαρντς, ότι έχουν διαχειριστεί ιδανικά το μπάτζετ του συλλόγου ως προς τις προσθαφαιρέσεις παικτών, με τη λογική να λέει ότι το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στην δεδομένη στιγμή είναι θετική έκβαση το να αποδεκατιστεί το -πολύ επιτυχημένο- ρόστερ του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X