Καλώς να χωνέψουμε το στήσιμο στην Λαμία και ...καλά Χριστούγεννα

Καλώς να χωνέψουμε το στήσιμο στην Λαμία και ...καλά Χριστούγεννα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσωπικά θεωρώ πως δέκα φορές καλύτερη να ήταν η ΑΕΚ, να τα έκανε όλα σωστά ο Καρέρα (που δεν τα έκανε σαφώς), για να κερδίσει θα έπρεπε να συμβούν πολλά πράγματα και κυρίως να ξεπεράσει την παρουσία του Σκουλά στον αγωνιστικό χώρο και του Τζήλου στο VAR.

Η φάση του πέναλτι στον Αλμπάνη αρκεί, αλλά δεν είναι φυσικά μόνο αυτή. Αρκεί όμως, γιατί εκεί φαίνεται πως υπάρχει διάθεση να μη εφαρμοστούν οι κανονισμοί υπέρ της ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν ο Τζήλος να μην στέλνει τον Σκουλά στο VAR και επειδή στις διαμαρτυρίες που υπήρξαν από πλευράς ΑΕΚ, ο διαιτητής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας του κ. Λασκαράκη και του Αχιλλέα Μπέου, τα έριξε στο VAR, η ΑΕΚ θα πρέπει να απαιτήσει να γίνει γνωστό και το τι είπαν μεταξύ τους.

Σημάδεψε παίκτες ο διαιτητής

Προσωπικά είμαι πεισμένος πως η ευθύνη για να μη γίνει επανεξέταση της φάσης ανήκει και στους δύο. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει δει ο Τζήλος πως υπάρχει πέναλτι, οπότε αν πάει ο Σκουλάς στο VAR ξέρουν πως θα πρέπει να δώσουν πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν μπορεί κανείς να με πείσει για το αντίθετο.

Σημάδεψε τον Λιβάγια με την έβδομη κάρτα και τον Κρίστιτσιτς με την τέταρτη. Σταμάτησε ένα κάρο επιθέσεις με επιθετικά φάουλ ή φάουλ σε άμυνες κοντά στην περιοχή της Λαμίας, τραβηγμένα από τα μαλλιά.

Τι να πεις για ποδόσφαιρο ρε παιδιά; Πάει ο ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη, του χαρίζουν στο πρώτο ημίχρονο τρεις αποβολές, δεν δίνουν το εμφανές φάουλ (και κόκκινη) που κάνει ο Μάτος έξω από την περιοχή, στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισαν. Τι να πεις για ποδόσφαιρο;

Το ξέρουμε δεν είναι καλά η ΑΕΚ, ο νέος προπονητής αναγκαστικά παίζει μόνο για το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή με τρία ματς μέσα μια βδομάδα στο ξεκίνημα του, έκανε λάθος που έβαλε τον Αλμπάνη κι όχι τον Βέρντε κατά πάσα πιθανότητα.

Αλλά είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι κι άλλες δυο πολύ καλές φάσεις με τον Λιβάγια και δεν της δίνεται ένα πέναλτι. Απέναντι σε μια ομάδα που πάει τρένο εδώ και καιρό, είναι πολύ σκληρή στην άμυνα και για να την κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα ας πούμε, έφτασαν να πρέπει να φύγει από την ομάδα ο τερματοφύλακας.

Απώλειες πριν το ματς στην… Τούμπα

Η ΑΕΚ χρειαζόταν να κερδίσει με κάθε τρόπο, προφανώς έγιναν και λάθη, προφανώς είναι η ίδια ομάδα που ξέρουμε με τα προβλήματα που έχει, αλλά δώσε ρε φίλε το καθαρό πέναλτι. Μη προκαλείς.

ΕΠΣ Θεσσαλίας και ΕΠΣ Λάρισας από κοινού, πήγαν στην Φθιώτιδα χθες και η ΑΕΚ πέρασε μούρλια. Αυτό είναι το συμπέρασμα και πραγματικά στην Ένωση πρέπει να προβληματιστούν πάρα πολύ, γιατί εδώ πέρα το πράγμα έχει αρχίσει να σοβαρεύει.

Και πλέον αμφιβάλλω πάρα πολύ, αν η σημερινή κατάσταση στην ΕΠΟ είναι προς το συμφέρον της ΑΕΚ να διατηρείται, καθώς εδώ φαίνεται πως έχουμε καταστάσεις πολύ περίεργες. Συνιστά μεγάλη πρόκληση σε αυτό το ματς, το τελευταίο του 2019 και το μόνο που λογικά ήταν επικίνδυνο για να έχει η ΑΕΚ απώλειες πριν πάει στην Τούμπα, να βάζουν τον Σκουλά διαιτητή και τον Τζήλο στο VAR.

Έδωσε ο άνθρωπος πέντε κίτρινες σε παίκτες της ΑΕΚ και μόλις μία στην Λαμία, που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έκανε καθυστέρηση! Άλλο αυτό. Γιατί μας έχουν πρήξει με τις σχέσεις της ΑΕΚ και της Λαμίας λες και ήταν ποτέ η ΑΕΚ ομάδα που έπαιρνε παιχνίδια με τον τρόπο που τα παίρνουν άλλοι. Τελικό παγκοσμίου κυπέλλου έπαιζε η Λαμία χθες για όποιον δεν το κατάλαβε.

Μόνο η λύσσα για το δήθεν πέναλτι που ζητούσαν για χέρι του Σιμόες που δεν υπήρξε ποτέ κι όσα ακούγονταν από την εξέδρα, αρκεί για να καταλάβεις το κλίμα. Με άνευ προηγουμένου λύσσα έπαιξε η Λαμία. Η …φίλη Λαμία. Φίλους δεν έχει η ΑΕΚ. Αυτό να μην το ξεχνάμε ποτέ.

Καλή χώνεψη λοιπόν το στήσιμο ενόψει Τούμπας και καλά Χριστούγεννα. Ας κάτσουμε εμείς να μιλάμε τώρα για το αν έχουμε ομάδα και τι έκανε ο Καρέρα και οι άλλοι γελάνε. Η δουλειά έγινε μια χαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X