Ο Σκουλάς και ο Τζήλος αρνήθηκαν πέναλτι στην ΑΕΚ!

Ο Σκουλάς και ο Τζήλος αρνήθηκαν πέναλτι στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Τζήλος-Σκουλάς αρνήθηκαν πέναλτι στην ΑΕΚ! Στο 71ο λεπτό ο Αλμπάνης μπήκε στην περιοχή της Λαμίας, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Ρόμανιτς μέσα στην περιοχή, με τον παίκτη της Λαμίας να τον σπρώχνει με τα χέρια, όμως ο διαιτητής Σκουλάς δεν είδε κάτι! Το ίδιο έγινε και από το VAR, εκεί όπου κάθεται ο Τζήλος, που του είπε ότι… δεν υπάρχει κάτι.

Το παράλογο είναι ότι ο Δημητριάδης είπε στον διαιτητή της αναμέτρησης ότι υπάρχει πέναλτι, με τον Σκουλά να απαντάει «τι να κάνω; μου είπαν όχι από το VAR». Πολλά ερωτήματα υπάρχουν στο γιατί ο διαιτητής δεν πήγε να δει ο ίδιος την φάση στο VAR.

Στην ΑΕΚ υπήρξε και έντονη διαμαρτυρία στον Σκουλα στο τέλος για τη φάση του πέναλτι στον Αλμπάνη, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για ξεκάθαρο πέναλτι, ενώ εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια και για τον Τζηλο που δεν τον φωνάζει στο VAR

H ΑΕΚ αντέδρασε στην απόφαση του διαιτητή ποστάροντας το εξής στο Facebook: 

“Ο Αλμπάνης μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και πέφτει στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα του Ρόμανιτς με τα χέρια, όμως ο Σκουλάς λέει «παίζετε» και δεν δίνει το πέναλτι, ενώ δεν καλείται και από το VAR.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X