Μπέος: «Διαιτητές που προκαλούν χάος και δεν ξέρουν να σφυρίζουν»

Μπέος: «Διαιτητές που προκαλούν χάος και δεν ξέρουν να σφυρίζουν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στις μηνύσεις που έγιναν προς τους διαιτητές, μηνύσεις που όπως έχουν γίνει γνωστό έχουν οδηγήσει τους διαιτητές να κάνουν αποχή από τα γήπεδα. Ενώ πήρε θέση και για τον έλεγχο ντόπινγκ που παρήγγειλε στον ΕΣΚΑΝ ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο SDNA ο Αχιλλέας Μπέος:

“Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι τις μηνύσεις τις κατέθεσα ως φυσικό πρόσωπο. Σας λέω λοιπόν ότι δεν αποσύρω τίποτα. Δεν δέχομαι εκβιασμούς. Δεν κατάλαβα δηλαδή, οι διαιτητές είναι στο απυρόβλητο; Θέλω να μας εξηγήσουν γιατί αποφασίζουν και κάνουν χρήση VAR κατά το δοκούν… Καλώ την ΕΠΟ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κι αν χρειαστεί να φέρει ξένους διαιτητές. Δεν μπορούμε να υποκύψουμε σε εκβιασμούς, από διαιτητές που προκαλούν… χάος και δεν ξέρουν να σφυρίζουν”, ανέφερε ο Δήμαρχος Βόλου στην αρχική τοποθέτησή του.

“Εγώ να σας θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια, κι αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε, είχα ταχθεί υπέρ των Ελλήνων διαιτητών. Αλλά έχω δει πράγματα που με έβαλαν σε σκέψεις… σκοπιμότητας από πλευράς διαιτητών και με έκαναν αντιδράσω. Αν δεν δοθούν εξηγήσεις λοιπόν από τους διαιτητές, δεν αποσύρονται οι μηνύσεις. Να μας πουν για ποιο λόγο παίρνονται αποφάσεις ανάλογα με το αν απέναντί τους βρίσκεται μία μεγάλη ομάδα ή μία μικρότερη. Αυτά τα πράγματα δεν αμφισβητούνται. Τι θα γίνει, θα μας απειλούν ότι θα σταματήσει το πρωτάθλημα; Ας έρθουν ξένοι, η ΕΠΟ να σταθεί στο ύψος της και να κάνει αυτό που πρέπει. Εγώ θέλω να σταματήσουν να έρχοναι ξένοι διαιτητές, αρκεί οι Έλληνες να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων”. 

«Έχουν κάνει την Ελλάδα… Τζιμπουτί»!

Από εκεί και πέρα ζητήσαμε μία τοποθέτηση από τον κ.Μπέο και για τον αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στην ομάδα του Βόλου την Παρασκευή (20/12) κι αν του δημιουργεί ερωτηματικά το γεγονός πως δεν υπήρξε επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ και στον Ολυμπιακό, ενόψει του αυριανού αγώνα των δύο ομάδων…

“Αυτό ας το κρίνει ο κόσμος. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μία χώρα που την έχουν κάνει… Τζιμπουτί. Ας κρίνει λοιπόν ο κόσμος ποια είναι η κατάσταση και ποιο το ποδόσφαιρο μας. Αν μπορεί κάποιος, ας μας το εξηγήσει για ποιο λόγο έγινε έλεγχος ντόπινγκ μόνο στη μία ομάδα”. 

Όσο για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με τα εισιτήρια που ζήτησε και δεν πήρε ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι στον Βόλο, ο έμπειρος παράγοντας ξεκαθάρισε ότι οι Θεσσαλοί δεν έπραξαν κάτι περισσότερο από όσα οι “ερυθρόλευκοι” στο ματς του α’ γύρου…

“Στον πρώτο γύρο, στο Καραϊσκάκη είχαμε ζητήσει κάποια εισιτήρια για γυναίκες και παιδιά, αλλά μας έδωσαν μόλις 10 προσκλήσεις, όσες ορίζει ο ΚΑΠ. Το ίδιο έπραξε και η ομάδα του Βόλου λοιπόν για το παιχνίδι του β’ γύρου. Αυτό δηλαδή που όριζε η αξιοπρέπεια και το ήθος της. Αυτό αποφάσισε η διοίκηση του συλλόγου κι ελπίζω να το σεβαστεί ο Ολυμπιακός”. 

Σε ερώτηση για το τι εννοεί με αυτή τη δήλωσή του, σημείωσε πως: “Πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν κατά καιρούς…”. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X