Δοκίμασε και πάει με 4αδα σήμερα ο Καρέρα

Εικόνες από το Ξάνθη-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τη Λαμία για την 17η αγωνιστική της Super League και θέλει να κλείσει με μια ακόμα νίκη τη χρονιά και να πάει στη διακοπή με… ηρεμία. Ο Μάσιμο Καρέρα στα δύο πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της Ένωσης εφάρμοσε τριάδα στην άμυνα, το… κλασικό ιταλικό σύστημα. Ωστόσο σήμερα στο ΔΑΚ αναμένεται να το αλλάξει και να παρατάξει 4αδα στην άμυνα.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός έχει στο… μπλοκάκι του το 4-2-3-1 για τον αποψινό αγώνα θέλοντας να δει και κάτι διαφορετικό από την ομάδα του. Άλλωστε ο 55χρονος έχει δείξει πως ακόμα και σε ροή αγώνα δεν φοβάται να αλλάξει διάταξη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο ματς με τη Ξάνθη παρέταξε 3-5-2 και στη συνέχεια το άλλαξε σε 4-2-3-1, ενώ προς το τέλος έδωσε εντολή για 4-3-3.

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία, ο Καρέρα προσανατολίζεται στο 4-2-3-1 με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπακάκη, Χούλτ στα δύο άκρα της άμυνας. Ενώ το αμυντικό δίδυμο θα είναι και πάλι το Βράνιες-Τσιγκρίνσκι καθώς ο Βόσνιος επέστρεψε μετά την τιμωρία των τριών αγωνιστικών από τη κόκκινη στη Κρήτη.

Στον άξονα θα πάρουν θέση οι Σιμόες και Κρίστιτσιτς καθώς ο Γαλανόπουλος που προοριζόταν ξανά για βασικός έχει τεθεί νοκ-αουτ. Τέλος, πίσω από τον… φουνταριστό Ολιβέιρα θα είναι ο Λιβάγια και στα δυο φτερά της επίθεσης οι Μάνταλος και Βέρντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X