«Παίζεται» του Φαν Ντάικ για τον τελικό

«Παίζεται» του Φαν Ντάικ για τον τελικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως παραμένει αμφίβολος για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων κόντρα στην Φλαμένγκο.

Ο 29χρονος έχασε τον ημιτελικό με την Μοντερέι στην Ντόχα εξαιτίας ίωσης αν και την προηγούμενη μέρα είχε ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα. Ο Γίργκεν Κλοπ έστειλε τον Ολλανδό στο ξενοδοχείο και η συμμετοχή στον τελικό κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι. Στον αγώνα της Τετάρτης (18/12) ντεμπούτο ως σέντερ-μπακ έκανε ο Τζόρνταν Χέντερσον αφού εκτός ήταν επίσης οι Λόβρεν και Μάτιπ. Εκτός από τον Φαν Ντάικ, εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο συμπατριώτης του, Βαϊνάλντουμ, καθώς είναι στο στάδιο της αποθεραπείας από μυικό τραυματισμό.

«Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Είμαι σίγουρος ότι Μπόμπι και Αλισον θα μας δώσουν κάτι γι’ αυτούς» είπε ο Λαλάνα για το ματς με την Φλαμένγκο. «Είναι πολύ δυναμικοί, πολύ επιθετικοί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι ευκαιρία για έναν ακόμα τίτλο και πρέπει να τον κατακτήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X